Δωρεάν Διαμονή στη Ρόδο για την ALFA_EXPO 2020

Η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αγοράς εδώ και 32 ολόκληρα χρόνια! Σε Κρήτη, Ρόδο, Κέρκυρα & Θεσσαλονίκη οι επαγγελματίες του τουρισμού επιλέγουν την Έκθεση για να εξοπλίσουν το κατάστημά τους και να ανανεώσουν κάθε χρόνο τα εμπορεύματά τους.

Πλέον οι Εκθέσεις Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ έχουν το δικό τους website με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και ως εκθέτης και ως επισκέπτης. Επισκεφθείτε το www.touristikaexpo.gr και μάθετε τα πάντα για τις εκθέσεις μας. Βρείτε επίσης όλους τους πιθανούς τρόπους συμμετοχής αλλά και τις εκπτώσεις αναλυτικά, προηγούμενους καταλόγους εκθετών, τον τρόπο να φτάσετε σε κάθε προορισμό, Δελτία Τύπου και φωτογραφίες απο προηγούμενες εκθέσεις.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ οι οποίες πραγματοποιούνται σε 4 δραστήριους εμπορικά προορισμούς για να αναδείξετε τα προϊόντα & τις υπηρεσίες σας.

Κρήτη 17-20 Ιανουαρίου 2020 Ηράκλειο

Ρόδος 31 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου 2020

Κέρκυρα 8-10 Φεβρουαρίου 2020

Θεσσαλονίκη 15-17 Φεβρουαρίου 2020

H Έκθεση Τουριστικών Ειδών έχει πλέον το δικό της WebSite www.touristikaexpo.gr

Δωρεάν Διαμονή στη Ρόδο & Μεταφορά στην Κρήτη για τους επισκέπτες των εκθέσεων, εκπτώσεις σε διαμονή και μεταφορά σε όλες τις περιοχές για τους εκθέτες!