Η Κατερίνα Χαλικιά και Σοφία Σιγάλα στη Ρόδο!

Το GalisBasketball 3on3 που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από τις 20 έως  23 Ιουνίου 2019, θα έχει δυναμική γυναικεία εκπροσώπηση, καθώς μετά τις Εβίνα Μάλτση και Άρτεμις Σπανού, στη Ρόδο θα παρευρεθούν και οι Κατερίνα Χαλικιά και Σοφία Σιγάλα! Οι Ελληνίδες αθλήτριες μίλησαν με κολακευτικά λόγια για το τουρνουά και τον ίδιο τον Νίκο Γκάλη.

Σχετική εικόνα H Κατερίνα Χαλικιά είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που με καλούν σε αυτό το τουρνουά. Θα είμαστε και άλλες αθλήτριες της Εθνικής Γυναικών και είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι κάτι που εύχομαι να καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια. Και εγώ ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ με το Ευρωπαϊκό του ’87. Ο Γκάλης είναι πρότυπό μου. Έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα και είναι μεγάλη μου τιμή που θα είμαι στη Ρόδο για να τον τιμήσω».

Μαζί με την Κατερίνα Χαλικιά, στη Ρόδο θα βρεθεί και η Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια Σοφία Σιγάλα. Η Σοφία Σιγάλα μίλησε με ενθουσιασμό για το τουρνουά και το μεγαλείο του Νίκου Γκάλη: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα που θα συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια προς τιμήν του ζωντανού θρύλου Νίκου Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης ξεσήκωσε εκατομμύρια Έλληνες και ενέπνευσε χιλιάδες Έλληνες αθλητές. Άλλαξε την πορεία του ελληνικού μπάσκετ.

Το GalisBasketball 3on3 είναι μια πολύ ωραία προσπάθεια για το νησί της Ρόδου και εύχομαι να καθιερωθεί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Βαγγέλη Αθανασιάδη, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στη Ρόδο και ήταν και συμπαίκτης του Νίκου Γκάλη στον Άρη»!