Μια εκδήλωση που πλέον έγινε θεσμός στο μεσαιωνικό κάστρο Κρητηνίας για δυο υπέροχα βράδια.

Μια εκδήλωση που πλέον έγινε θεσμός στο νησί με αρκετό κόσμο από κάθε γωνιά της Ρόδου να επισκέπτεται το μεσαιωνικό κάστρο Κρητηνίας για να περάσει δυο υπέροχα βράδια.
Η γιορτή πλαισιώνεται με μεσαιωνικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, παιχνίδια, ακροβατικά, μεσαιωνικά χορευτικά και μελωδίες που σε συνεπαίρνουν σε άλλη εποχή.

Το σκηνικό του μεσαίωνα όμως ολοκληρώνει το μαγειρειό. Εκεί με φόντο το κάστρο, σε υπαίθριες φωτιές, μυρωδιές και γεύσεις που μένουν αξέχαστες στους επισκέπτες.
Ένας υπέροχος συνδυασμός μεσαιωνικών και παραδοσιακών εδεσμάτων που περιμένουν όλους τους επισκέπτες.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητηνίας σας προσκαλεί στην μεσαιωνική γιορτή κάστρου Κρητηνίας που διοργανώνει το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 7μμ και σας υπόσχεται δυο αξέχαστες μεσαιωνικές βραδιές.

Με φόντο το χρυσαφένιο χρώμα του φωταγωγημένου κάστρου Κρητηνίας θα σας μεταφέρουμε πίσω στο μεσαίωνα και με μεσαιωνικούς χορούς και ζογκλέρ θα παρουσιάσουμε ένα καταπληκτικό θέαμα με φωτιές και ακροβατικά.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα θα διαβούν τα σκαλιά του κάστρου και θα χρίσουν το γενναίο ιππότη κάτω από τις επευφημίες και τους πανηγυρισμούς του κόσμου με μουσική, άφθονη μπύρα και εξαιρετικά μεσαιωνικά φαγητά.

Συνδιοργάνωση: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΡΟΔΟΥ

Θα υπάρχει δωρεάν λεωφορείο για τη μεταφορά του κόσμου

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977 378 378