Χρήσιμες συμβουλές στυλ για το πώς να φορέσετε μακριά φορέματα

Πρόσφατα έχει γίνει δημοφιλές να φορέσει maxi φορέματα όχι μόνο για βραδινες αλλά και καθημερινες εμφανισεις. Μια βόλτα, μια βραδιά έξω με τους φίλους σας, ή μια ημερομηνία είναι μερικοί από τους μεγάλους λόγους για να πάρετε το αγαπημένο σας φόρεμα από την ντουλάπα. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της τάσης είναι ότι τα μακρια φορέματα, χωρίς καμία αμφιβολία, φαίνονται απίστευτα θηλυκά. Ωστόσο, οι «κανόνες» για το πώς να φορέσετε σωστά το ενδυμα αυτό και πώς να ταιριάζουν τα φορέματα με διαφορετικά είδη ρουχισμού και αξεσουάρ παραμένουν ανοιχτά.

Σας παρουσιάζουμε απλές συμβουλές για το πώς θα φορέσετε θαυμάσια γυναικεία φόρεμα maxi και θα αισθανθείτε σίγουρες και όμορφες.

Με αθλητικά παπούτσια

Πολλοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μια τέτοια αμφίεση φαίνεται περίεργη. Πιστεύεται συνήθως ότι πρέπει να φοράμε αθλητικά παπούτσια μόνο με αθλητικά ρούχα. Αλλά οι κανόνες της μόδας αλλάζουν. Σήμερα ένας συνδυασμός ενδυμάτων + ρούχων έχει σχεδόν γίνει κλασικό.

Αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για όσους δεν τους αρέσουν τα ψηλά τακούνια και φοβούνται να φορέσουν μακριά φόρεματα. Αυτό σίγουρα δεν θα συμβεί αν φοράτε πάνινα παπούτσια!

Με ένα σακάκι denim : rovo.gr

Αν πρόκειται να πάτε για μια βόλτα και θέλετε να βάλετε στο αγαπημένο σας φόρεμα, μην ξεχάσετε ένα τζιν μπουφάν. Αυτή η αμφίεση φαίνεται όμορφη και πολύ κομψή. Εδώ είναι μερικά από τα πλεονέκτημα του φόρεμα μαζί με ένα τζιν μπουφαν:Φαίνεσαι νεότερη.

Το χρώμα ενός σακάκι denim είναι αρκετά ουδέτερο, ώστε να πηγαίνει καλά με κάθε τύπο δέρματος.Τέτοιου είδους ενδυμασία τονίζει τα πόδια και τα κάνει να φαίνονται μακρύτερα.

Με ζώνη

Αν φορέσετε ένα φόρεμα με μια ζώνη μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό θα τονώσει τη μικρή μέση σας – αυτό θα κάνει αμέσως όλους τους γύρω σας να ζηλεύουν. Αλλά αν δεν σας αρέσουν οι ζώνες, μπορείτε ακόμα να φανείτε πολύ ελκυστικός σε ένα σέξι κομμένο φόρεμα που θα τονίσει όχι μόνο τη μέση αλλά και τα πόδια σας.

Με ένα δερμάτινο μπουφάν

Θέλετε το ρούχο σας να είναι κομψό και ταυτόχρονα ροκ; Στη συνέχεια, πείτε ναι σε αυτόν τον συνδυασμό αμέσως! Εκτός αυτού, όταν φοράτε ένα δερμάτινο μπουφάν μπορείτε να πειραματιστείτε με το μακιγιάζ χρησιμοποιώντας διαφορετικά φωτεινά χρώματα.