Ιταλικές γεύσεις, δίπλα στην θάλασσα και οι γαϊδουρίτσες του Romolo !!!

Βρίσκεται στην Ρόδο, από το 1999. Το όνομά του είναι Makkaroni αλλά η παρέμβαση του “δαίμονα του τυπογραφείου” αποφάσισε να εμφανίζεται μέχρι τώρα ως Makaponi .. λάθος που δεν άλλαξαν ποτέ γιατί όπως μας είπαν μάλλον τους έφερε καλοτυχία..

Ξεκινώντας την επιχείρηση κάποτε από το Χαράκι….. και συνεχίζοντας εδώ και χρόνια στην λεωφόρο Ρόδου Καλλιθέας πάνω από την παραλία “καλάμι”… επιμένει να μας μαγεύει με τις υπέροχες μακαρονάδες και πίτσες του.. Είναι κρίμα να βρεθεί κάποιος στην Ρόδο και να μην γευτεί τις νοστιμιές του.

Ο Έλληνας – Ιταλός Romolo Di Nunno  και η όμορφη  οικογένειά του θα σας υποδεχθούν με χαμόγελο και υπέροχες γευστικές προτάσεις. Σε ένα χώρο δροσερό και φωτεινό, με θέα θάλασσα, όπου θα νιώσετε άνετα, τόσο ερχόμενοι κατ’ ευθείαν από την παραλία όσο και για την βραδινή σας έξοδο.

Πίτσες της επιλογής σας με χειροποίητη ζύμη και με ολόφρεσκα εκλεκτά υλικά που ψήνονται σε ξυλόφουρνο (διαδικασία που αν θέλετε μπορείτε να παρακολουθήσετε)…

Μπορείτε να δοκιμάσετε δροσερές ολόφρεσκες σαλάτες….

Μακαρονάδες με φαντασία και νοστιμιά, φτιαγμένες με χειροποίητα ζυμαρικά σε συνδυασμούς γεύσεων της επιλογής σας..

Υπάρχει και η δυνατότητα take away  “πακέτου”

Τουρίστες απ’ όλες τις χώρες το επισκέπτονται “συστημένοι” από προηγούμενους επισκέπτες… και αυτοί με τη σειρά τους το συστήνουν σε άλλους γιατί η απλότητα και η ποιότητα του, είναι σταθερή και απαράμιλλη..

Εκεί θα δείτε και τις “μασκότ” της οικογενείας, … τις αγαπημένες γαϊδουρίτσες του Ρόμολο, ήρεμες να απολαμβάνουν τον ήλιο και την περιποίηση ακόμα και των επισκεπτών.

Τελειώνοντας το γεύμα σας θα απολαύσετε τα ολόφρεσκα γλυκά που παραδοσιακά φτιάχνει και προσφέρει ο Ρόμολο, ώστε να φύγετε με τις καλύτερες  εντυπώσεις και να ξαναγυρίσετε σύντομα..

Σύνταξη: O. K.

 

Τηλέφωνο κρατήσεων: +0030 2241 063366

Facebook: Italian Pizza & Pasta Makkaroni

Google Map: Italian Pizza & Pasta Restaurant Makkaronς

instagram: Italian Pizza and Pasta restaurant Makkaroni